• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

139 produkter

KÄNGOR FÖR DAM

Med känga avser man en snörad sko med lite skaft - laced boot på engelska. Med snörningen kan du ofta reglera för att få bästa passform och passar därför alla typer av ben. Det sitter ofta en dragkedja på insidan av en snörkänga, vilket blir mer praktiskt. Rejäla vandrarkängor som utsätts för mer slitage har sällan dragkedjor.

Kängor kan användas under hela året men framför allt under hösten och vintern då behovet av grövre skor är större. Med lite skaft behåller du värmen i skorna längre.

Många kängor har lösa inläggssulor – lätt att byta ut till en varmare ullsula vid behov.

Ett par snygga kängor för dam är tidlösa och ser relativt likadana ut från år till år. Väljer du en känga i ett grövre skinn kan du behöva ”gå in” dom för att mjuka upp dom lite. Rengör, vårda och skydda dina kängor så har du glädje av dom under lång tid, framförallt skinnkängor av högre kvalitet.

Kängor kan du använda till väldigt många outfits. Du blir mer uppklädd med dressade snörkängor, grövre ”combat” och ”biker” modeller passar för en mer casual stil. Eller kängor med lägre skaft i mjukaste skinn, som ersätter promenadskor under höstarna - exempelvis kängor av Charlotte of Sweden. Våga gärna lite färg!

SOMMARKÄNGOR

Under vår och sommar kan du välja en tunt textilfodrad eller en ofodrad modell. Snyggt med ljusa färger oavsett material som passar bättre till sommarens ljusare och tunnare plagg.