• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

212 produkter

HERR SNEAKERS

I grund och botten är sneakers skor som är tysta och lätta. En sneaker är mer dressad än en sportsko och passar när du vill vara lagom uppklädd. Sköna, bekväma, snygga. De mest populära modellerna brukar vara de med klassisk tennissiluett.

Ett par cleana sneakers i vitt skinn eller beige mocka kan passa riktigt bra tom till en dressad kostym, när tillfället inte kräver en mer strikt stil - gränsen är såklart hårfin.

Herr sneakers är vårens storsäljare! Efter vinterns mörka månader så signalerar ett par nya fräscha sneakers nya och bättre tider! Engelsmännen kallar sneakers även för tennis shoes, kicks, running shoes och även trainers. Men där skulle vi nog hellre säga löparskor och sportskor.

Historik.

Sneaker kommer från ordet sneaks – canvasskor med tunn och tyst gummisula som passade bra att smyga omkring med. Med tiden utvecklades dessa skor och många av dagens ”original” var ursprungligen funktionsskor på basketplanen eller tenniscourten.

Glöm inte Håll dina sneakers rena! Är sulorna vita så håll dom rena och vita. Väl så viktigt om du har rena kläder i övrigt

Se våra tips hur du vårdar, rengör och skyddar dina sneakers HÄR.