• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

97 produkter

97 produkter

Ecco - Mx W - Vita sneakers i textil
20%

Ecco - Mx W - Vita sneakers i textil

1 119 kr
1 399 kr
Ecco - Flowt W Wedge - Rosa sandaler i skinn
20%

Ecco - Flowt W Wedge - Rosa sandaler i skinn

1 119 kr
1 399 kr

Du har sett 36 av 97 produkter

ECCO - ett av de allra mest välkända skofabrikaten

Med rötter i -60 talet skapades Ecco Joke – som var en superskön mockasin, där skinnet går hela vägen runt och sys fast i sulan. Därefter kom Free och Tobular som var snarlika i utseendet.

Ecco tillverkar dam, barn och herrskor men även golfskor, väskor och tillbehör. Dom är också en global aktör med egna lädergarverier, fabriker och försäljning i hela världen.

Ecco´s skinnkvaliteter är i absolut världsklass med miljövänligare tillverkning.

Med egna fabriker och högt socialt engagemang kan Ecco attrahera de bästa yrkesmänniskor som krävs för att tillverka skor. Ecco använder sig av direktinjektionsteknologi och gjuter fast sulorna direkt på ovandelen. Med olika komponenter och egenskaper för maximal komfort och slitstyrka. Mellansula i Phorene och yttersula kan vara i Michelin gummi eller PU, polyuretan.

Ecco fodrar många modeller med Gore-Tex och till de Ecco kängor som är mest slitstarka används Yak-skinn som håller betydligt bättre än vanligt ko-skinn.

Ecco skor och sandaler kan upplevas kosta lite mer än andra fabrikat men i förhållande till livslängd så gör du en bra affär och där du även kan vara säker att du är snäll mot både miljön och dina fötter.