• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

79 produkter

SKECHERS

Skechers historia börjar i ett Californiskt strandhus, där Skechers föddes som en arbetssko, som snabbt blev en ikon i Grunge-eran. I de 30 år som har gått sedan dess, har kollektionen vuxit till flera tusen modeller och täcker idag över ett brett sortiment av skor till män, kvinnor och barn i hela världen. Skechers är idag ett välkänt märke över hela världen både inom lifestyle-, mode- och fritidsskor, men också som ett performance-skomärke med superfunktionella löp-, fitness-, walking- och träningsskor för alla ändamål. Skechers utvecklar och producerar en omfattande samling av teknologiskt avancerade skor.

Vi på Skoman erbjuder ett sortiment för hela familjen!

Skechers teknologier:

Max Cushioning Arch Fit. Extra hålfotsstöd. Ultimat stötdämpning. Exceptionell komfort. Mellansula i Ultra Go material som är lätt och otroligt stötdämpande samtidigt som den ger stöd och stabilitet och lång livslängd. Extra skumlager med Ortholite för att förstärka och bibehålla den fjädrande känslan under hela skons livslängd.

Arch Fit. Wellness för dina fötter. Skechers mest bekväma skon med optimal passform. Ventilerande innersulor som ger stöd för hålfot och som formar sig efter foten. Slitstark yttersula och mellansula som fördelar vikten och är skonsam för hela kroppen. Maskintvättbara skor i låga temperaturer.

Max Cushioning. Air cooled Goga Mat lättviksinnersula med små ventilerande lufthål som också är fjädrande. Extra skumlager av Ortholite i mellansulan. Ovandelar i mjukt och ventilerande mesh. Maskintvättbara i låga temperaturer. Max Cushioning tillverkas i tre klasser. Premier – den mest flexibla löparskon. Elite – och Delta som ger mer stöd och stabilitet.

Go Walk. Skechers Go Walk 5 och 6. Något smalare passform och smidigare siluett. Ovandelar i mjukt meshmaterial. Maskintvättbara i låga temperaturer. Air Cooled Goga Mat lättviktsinnersula som är fjädrande. Extra lager Ortholie skum för extra stötdämpning. Lättviksmellansula med Ultra Go material. Yttersula med Comfort Pillar teknologi dvs små stötkuddar som ökar fjädringen och reducerar stötar.

Go Walk Arch Fit. Extra stöd under hålfoten med en innersula som fördelar vikt över ett större område och formar sig efter dina fötter. Ortholite för ökad stötdämpning och ventilation. Lättviktsmellansula i Ultra Go stötdämpning. Slitstark yttersula som ger ett bra grepp och tillsammans med stötkuddar erbjuder extra fjädrande känsla. Maskintvättbara i låga temperaturer.

Skech-Air Arch Fit. Utvecklad passform genom avancerade mätningar. Lätta skor med resårsnören och slip on modeller i resårmaterial som känns som en mjuk strumpa. Skech-Air mellansula med synliga luftkuddar som ger extra stötdämpning och maximal komfort. Flexibel och slitstark yttersula för bra grepp och stabilitet. Kan maskintvättas i låga temperaturer.

Arch Fit Glide Step. Fjädrande Arch Fit innersulor med extra hålfotsstöd. Glidestep mellansula med låg vikt och visuell stötdämpningsteknologi. Öppna hål som absorberar stötar och ger tillbaka energin i varje steg. Goodyear gummiyttersulor med extra hög slitstyrka. Bästa grepp och stabiltet. Ovandelar i andningsbara mesh och maskintvättbara i låga temperaturer. Glidestep. Air-cooled Memory Foam innersulor som formar sig efter foten och dämpar stötar. Glidestep mellansulor som absorberar stötar med rebound funkion som ger tillbaka energin i varje steg. Bekvämt avstam. Ovandelar i ventilerande mesh material och en flexibel yttersula med bra grepp.

UNO. Air-cooled Memory Foam innersulor. Ovandelar i mjuk Durabuck eller Duraleather material – som är ett syntetiskt material med samma känsla som riktigt skinn men med högre slitstyrka. Skech-Air mellansula med synliga luftkuddar som ger extra stötdämpning och coolt utseende. Flexibel yttersula med ett bra grepp.

Rovina. Trendiga modesneakers med fina detaljer. Air Cooled Memory Foam innersulor och ovandelar I läder eller mjukt meshmaterial. Stötdämpande lättviktsmaterial i sulan och slitstark yttersula med bra grepp. Retro design med mycket komfort och passar alla åldrar.

Ultra Flex. Så mjuka och bekväma att dom känns som strumpor. Strech Fit material i ovandelen som omsluter foten och ger maximal komfort. Ultra Flex mellansula ger optimal stöddämpning och fjädring för bättre avstamp. Flexibel yttersula med bra grepp. Air-Cooled Memory Foam innersulor som formar sig efter fötterna. Ultra Flex 3.0 ser visuellt smalare ut än 2.0. Designen på sulan skiljer sig lite men i övrigt samma fina passform och material.

On-The-Go-Flex. Skechers bekväma sandaler. Ultra Go mellansula – ett av Skechers bästa skummaterial. Lätt och stötdämpande samtidigt som den ger stöd och stabilitet. Bra grepp och slitstarka yttersulor. Ovandel i vävd textil och reglerbara remmar.

Skechers HyperBurst cushioning. Ny skumteknologi för mellansulor. En sula som innehåller massor med micro-luftbubblor. Skapar en effektiv stötdämpning som är ultralätt. Avstampet upplevs som snabbare då sulan ger tillbaka energi i steget. Mycket bra slitstyrka – materialet håller sina egenskaper under hela skons livslängd. Fungerar också i alla väderlekar och temperaturer.

BOBS from Skechers. Fritidsskor i flera olika segment för kvinnor och barn. Genom att välja BOBS så stödjer du donationer till djurskyddsorganisationer för vaccinationer mm samt via sitt välgörenhetsprogram skor till behövande barn runt om i världen.

Goodyear - performance soles. Skechers samarbetar med amerikanska bildäckstillverkaren Goodyear och på de skor som kräver lite extra slitstyrka passar dessa som bäst. Suveränt grepp på alla underlag och väderförhållanden. Ökad stabilitet och säkerhet. Optimal prestanda och slitstyrka.

Skechers Street Uno. Skechers -Los Angeles. Engelska designern James Goldcrown som med hjärtat, den universella symbolen för kärlek, vill sprida lite glädje och hopp

PASSFORMER

Skechers Classic Fit. Den traditionella och normala passformen.

Skechers Relaxed Fit. Bredare konstruktion med mer rymd vid tårna. Normal hälkappa.

Skechers Wide Fit. En mer rymlig passform runt omkring hela foten. Bredare även vid hälen.

VATTENTÄTA?

Skechers jobbar med 3 olika vattenfrånstötande teknologier. #Waterproof. 100% vattentäta genom antingen ett membran eller ett barriärsystem. Andningsbart material som även går att stretcha och passar därför även i sportskor. Klarar minst 15.000 böjningar i vatten, #Water Resistant. Funktionellt vattentäta – dvs ger en gott skydd mot vatten men vi kan ej benämna dessa som helt vattentäta. Material i ovandel är behandlade/ impregnerade och alla sömmar är förseglade. Klarar runt 10.000 böjningar. #Water Repellent. Material som är impregnerade med 3M Scotchgard. Mycket tåliga men ej vattentäta. För extra skydd rekommenderas återkommande återimpregnering löpande

Skechers Kids. Lights collection. Tuffa barnskor med blinkade led lampor. Unikt är av och på knapp för att spara på livslängden. Lamporna håller i minst 500.000 steg dvs längre än skornas livslängd. Batterierna är inbygga i sulan för att klara väta bättre men dessa skall ej tvättas i maskin utan då rekommenderas handtvätt. Kassera skorna tillsammans med elavfall

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse på siten. Vill du veta mer kan du läsa allt om det här.

Cookiepolicy