• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

Skoman etablerades 1932 av Åke Ström, i Stockholm. Vid den tiden runt 1930-talet stod skomakare för den största andelen av skoförsäljningen och Åke var en pionjär när han öppnade den tvåvånings stora skobutiken, Skoman, på Norrlandsgatan. Med café och pianobar.

Många kommer fortfarande ihåg den klassiska neonskylten med texten ”alla går till Skoman” som efter påtryckningar fick ändras till ”allt fler går till Skoman”.

Skobranschrådet tog tillsammans med Skoman, och andra medlemsföretag, fram den välkända kampanjen ”se på edra skor andra gör det” och visst gäller den än idag? Vårt arv är att vi står för de produkter vi köper in och anpassar sortiment utifrån efterfrågan. Vi tycker att skor är det plagg som kanske allra bäst visar vem du är.

Vår vision

Vi skall erbjuda ett noga utvalt sortiment till hela familjen. Våra butiker skall vara centralt belägna, erbjuda trevlig butiksmiljö med engagerade och kunniga säljare. Vår strävan är att erbjuda skor för alla tillfällen och samtidigt vara uppdaterade modemässigt.