• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • Öppet köp i 30 dagar

19 produkter

STÖVLAR - vinterstövlar för barn.

Ett par vinterstövlar ska vara enkla och praktiska med högt skaft för lite extra värme och skydd mot snö. Hos oss hittar du många olika stövlar för barn. T. ex. stövlar med dekorativ snörning eller helt släta, varmfodrade och vattentäta eller med tunnare foder, mjuka skaft eller mer stabila.  

Vattentäta vinterstövlar för barn. Även om snö är torrt när det är riktigt kallt så är det aldrig fel med ett par vattentäta stövlar. PU kan upplevas varmare men med ett membran, som GoreTex, så andas stövlarna bättre. Vid aktiv lek så svettas man även på vintern och det är just fukt som gör att man fryser mest.

Membranfodrade stövlar. Ett membran går sällan hela vägen upp i skaftet. Ofta bara 1/3 upp. Det går att känna i fodret var membranet slutar. Det är framför allt vid foten du behöver den vattentäta funktionen.

Svårt att mäta invändigt mått i barnstövlar. Det är svårt att mäta eller se om stövlarna har rätt storlek. Ligger det en lös inläggssula i stövlarna så ta ut och ställ fötterna på den.

Håll stövlarna torra! Är stövlarna fuktiga framme vid tån så använd stöveltork och torka genom varmluft. Ställ inte in stövlarna i torkskåp! Fukten kommer faktiskt gå in istället för ut och du förstör stövlarna.

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse på siten. Vill du veta mer kan du läsa allt om det här.

Cookiepolicy