• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • Öppet köp i 30 dagar

112 produkter

RIEKER

Ett av Europas största skomärken med egna fabriker i framförallt Vietnam men även några i norra Afrika och östra Europa.

Som familjeföretag har fokus kunnat läggas på långsiktighet – att år efter år förbättra och utöka sko kollektionerna. Genom att behålla de modeller som är bästsäljare och lägga till nya mer modeinriktade varje säsong skapas ett attraktivt sortiment.

Med Riekers utvalda delar och speciella skokonstruktion så blir skorna lättare och uppnår deras mycket populära antistress funktion. Rieker antistress står för flexibilitet, lätthet, stötdämpande och rymlighet. Med denna ”barfota” känsla och rymlighet för fötterna att expandera under dagen har Rieker blivit många kvinnor och mäns favoritskor.

Riekers sandaler, kängor, boots och skor för dam och herr är kända för hög komfort, stöd och stötdämpning, det viktiga är hur du känner dig i vardagen.

En av Riekers framgångsfaktorer är att dom hoppar på trender och försöker göra skorna lite skönare, lite billigare och roligare än originalen.

Dom använder ullfoder i många höst- och vinterskor för extra komfort. En del av Riekers skor är ”durksydda” – vilket innebär att ovandel sys fast direkt på sulan. Passformen blir överlägsen men konstruktionen är känslig mot väta – därför rekommenderar vi modeller med Rieker Tex när du väljer en höst- eller vintersko.

R-evolution är Riekers sportsko segment med snygga, sportiga och extremt bekväma skor. Som att du glömmer att du har Rieker skor på fötterna.

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse på siten. Vill du veta mer kan du läsa allt om det här.

Cookiepolicy