• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

373 produkter

SNEAKERS FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Vem kan vara utan ett par snygga dam sneakers i sin garderob? Ett par skor som passar i stort sett till allt och där du samtidigt kan känna dig både snygg och bekväm när du står eller går mycket. Skoman älskar sneakers och de oändligt många varianter som finns att välja mellan! Allt ifrån den mer dressade och klassiska tennis sneakern, den grövre chunky modellen till den lättare och sportiga som finns i många material.


Klassiska vita dam sneakers dominerar och passar till alla tillfällen när du inte behöver en mer formell klädsel. Utgår du från enfärgade vita sneakers så kan du lätt förändra utseendet genom att byta skosnörena och kanske ta upp färgerna du har på din väska eller topp. Att välja enfärgade vita sneakers till mönstrade klänningar är enklast då det lägger fokus på kläderna men det kan även bli helt rätt att kombinera en skir maxiklänning med ett par riktigt blingiga chunky sneakers.

Om du vill ha en mer ledig stil – våga ta ut svängarna och blanda både färger och stil på skorna och kläderna! De flesta av oss använder för det mesta låga strumpor i sneakers men våga också prova dig fram med lite högre strumpor. Knähöga strumpor är tufft till en kortare klänning!

 SKOMAN SÄLJER SNEAKERS I OLIKA MATERIAL BÅDE ONLINE OCH I BUTIK:

- Veganska sneakers som är helt fria från animaliska delar.

- Textil som är sköna till sommaren.

- Mocka och nubuck som är mjukare och finns i många färger.

- Skinn som också är lite mer ”välklädd” och som andas bättre än syntet.


Se våra tips hur du vårdar, rengör och skyddar dina sneakers här.


HOS SKOMAN HITTAR DU FLERA OLIKA TYPER AV SNEAKERS:

Slip On modeller, Authentics (retro), Tennis, Basketball (hi-top), Chunky, Dad-Shoes, Velcro, Printed, Platforms. Wedges (kilklack) och Vulkaniserade.