• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

296 produkter

LÅGSKOR

Lågskor är vad vi ofta kallar promenadskor. Det kan även vara en dressad snörsko eller en mer rejäl walkingsko. Fokus brukar ligga på att en dam lågsko skall vara bekväm och kännas sköna även efter en dag på stan eller arbetet.

Många modeller har lösa inläggsulor som går att ta ut om du har egna inlägg för just dina specifika behov eller vill byta ut efter någon säsongs användning.

Väljer man en modell i skinn så ser den automatiskt mer eleganta ut. Söker du en lågsko att använda på jobbet så är mer stilrena och enkla modeller mest omtyckta, gärna med snörning för bästa passform.

Färger kan variera mycket mellan säsonger medan det stilmässigt inte skiljer sig så mycket mellan vår/sommar eller höst/vinter.

Walkingskor bör vara en aning mer rymliga så dina fötter kan ”andas” bättre och kanske få plats med en socka. Sulan skall vara ganska stabil och vridstyv. Yttersulan gärna av gummi med mellansula i ett mer stötdämpande material. Gärna med vattentätt membran som t.ex Gore Tex så du inte behöver oroa dig över några vattenpölar.