• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

198 produkter

TOFFLOR FÖR ALLA TILLFÄLLEN.

Tofflor är samlingsnamnet för både slippers, clogs och varma sköna innetofflor.

Här på Skoman hittar du dam tofflor för alla tillfällen och behov. Slippers att använda både inomhus och utomhus som exempelvis Rohde och Birkenstock. Dessa modeller kallar vi bio-slippers då dom är ergonomiskt uppbyggda. Birkenstock har en kärna i äkta kork, ett material som är isolerande, svalt och anpassningsbart för just dina fötter. De modeller som har en innersula i mocka är svalast, då de absorberar fukt bäst.

Väljer du en modell som även passar på stranden och kan utsättas för väta - då är modeller i plast bäst, som exempelvis Crocs.

I vårt lite mer exklusiva segment hittar du tofflor för dam från Inuikii och Sweeks där du både går skönt och ser mer välklädd ut.

Varma innetofflor bör vara gjorda av fårskinn. Ull har fantastiska egenskaper – svalt när det är varmt och värmande när du är kall. Underbart att gå barfota i och du slipper slita ut dina strumpor. Vi rekommenderar varmt Shepherd fårskinnstofflor!

Vi har ett stort sortiment av textiltofflor, ofta slip in modeller i olika färger, mönster och sulor. En del modeller är tvättbara i maskin. De flesta textiltofflor är veganska och innehåller inga animaliska produkter.