• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

44 produkter

44 produkter

Du har sett 36 av 44 produkter

MJUKA OCH SKÖNA TOFFLOR SOM VÄRMER

Söker du mjuka, sköna och fluffiga tofflor? Vi rekommenderar varmt fårskinnstofflor! Värmemässigt är dessa självreglerande. Är du kall så värmer dom och varm så kyler dom – precis som för fåren i naturen med sin tjocka ull året om. Underbart sköna att gå barfota i och du spar många strumpinköp.

Fårskinn har en naturlig antibakteriell funktion men behöver du så går det att tvätta fårskinnstofflor i tvättmaskin med anpassat tvättmedel och 30 grader för att sedan lufttorkas.

Det krävs ofta helt manuellt arbete att skära ut och jobba med alla delar som bygger en toffla, vilket kräver stor yrkeskunskap.

Söker du en enklare morgontoffla finns många andra gosiga tofflor att välja mellan. Slip-in modeller finns både i textil samt ull. Många av dessa härliga ulltofflor har en liten tunn gummisula vilket kan vara bra ifall du behöver kunna gå ut för att hämta post eller liknande.

Tofflor är generellt en aning små i storlekarna men när det gäller fårskinnstofflor så brukar man töja ut dom en aning efter några dagars användning.

Shepherd har tillverkning i egna fabriker i norra Makedonien för bästa kontroll vad gäller kvalitet och miljö. Kontrollen vad gäller miljö, personal mm finns inte på samma sätt i andra delar av världen.

Visst kostar fårskinnstofflor lite men vet du att det tar nästan 1 timma att skära, sy och sätta ihop alla delar till bara ett enda par tofflor?