• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

7 produkter

BLUNDSTONE 

Märket som skapades av John Blundstone år 1870, på den australienska ön Tasmanien. En boot som skulle fungera lika bra på ojämna kullerstensgator som en lantbrukskänga men även på fabriksgolvet eller rent av på veckans danser.

Med deras rymliga passform och slitstarka konstruktion så blev dom snabbt en favorit för både män och kvinnor. Blundstone boots har burits av otaliga yrkesgrupper som polis, lantbrukare, militärer men numera ser man framför allt kängor och boots från Blundstone som en ikonisk och snygg modekänga.

Egentligen alltid rätt oavsett ifall du är ute på stan, jobbet eller kanske på en musikfestival. Blundstones mest ikoniska och klassiska boots är deras #500 modell som ursprungligen skapades under 60-talet.

Blundstone boots passar perfekt princip hela året runt i vårt nordiska klimat. De riktigt kalla vintermånaderna kan du lätt komplettera med ett par sköna ullstrumpor och fårskinnssulor för att hjälpa till att hålla värmen. Skorna håller länge, och blir med rätt skovård, bara snyggare med åren.

Läs mer om hur du tar hand om dina nya Blundstones här.