• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

18 produkter

Merrell skor för dam

Merrell damskor är skapade för den aktiva kvinnan som inte kompromissar med vare sig komfort eller prestanda. Från sommarens lätta sandaler till de bästa vandrings skorna, hiking kängorna och löparskorna - varje par är designat för att möta de krav och behov som den moderna kvinnan har när det gäller funktionella och stilfulla skor.

Sommarens sandaler från Merrell kombinerar komfort och stil, vilket gör dem idealiska för avslappnade stadsvandringar eller soliga dagar på stranden. Den genomtänkta designen och högkvalitativa materialen ger en perfekt balans mellan mode och funktionalitet, så att du kan njuta av varje steg med stil.

För den kvinna som älskar äventyr i naturen erbjuder Merrell ett imponerande sortiment av vandrings skor, hiking kängor och trail running löparskor. Dessa skor är utformade för att leverera överlägsen prestanda och stöd, oavsett om du tar dig an utmanande terräng på skogsstigar eller ger dig ut på en längre skogsvandring. Den avancerade konstruktionen och teknologin, inklusive Vibram-yttersulor, gör varje steg stabilt, vridstyvt och lätt, samtidigt som de ger enastående stötupptagning.

För de regniga dagarna, är Merrell damskor med Gore-Tex-teknologi det ultimata valet - vattentäta och andningsbara, vilket ger dig trygghet och komfort även under regniga förhållanden. Oavsett om det är en stadsvandring eller en lång skogsvandring, kan du lita på att dessa skor håller dina fötter torra och bekväma.

Handla damskor från Merrell på skoman.se, det självklara valet för en trygg och bekväm köpupplevelse.