• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

68 produkter

68 produkter

Rieker - Ljusbruna chelsea boots
30%

Rieker - Ljusbruna chelsea boots

560 kr
800 kr
Vagabond - Dorah - Grå boots i skinn
30%

Vagabond - Dorah - Grå boots i skinn

1 119 kr
1 599 kr
Tamaris - Svarta chelsea i skinn
30%

Tamaris - Svarta chelsea i skinn

980 kr
1 400 kr
Gabor - Bruna chelsea boots i skinn
30%

Gabor - Bruna chelsea boots i skinn

1 155 kr
1 650 kr

Du har sett 36 av 68 produkter

CHELSEA BOOTS - A must have!

Ett par klassiska chelsea boots är grunden för höstens skogarderob. Lika sköna som snygga. Passar till det mesta, till kavajen, till kjolen och såklart till dina jeans. Ett par chelsea boots med klack för dam gör stilen direkt lite mer chic och ju smalare byxa ju mer framhäver du dina speciella boots. En klassisk chelsea boot har resår på sidorna och då dom finns i flera olika skafthöjder sitter dom bra på alla fötter. Låga ankelboots blir ofta den vanliga vardagsskon.

En vanligt rund eller lätt fyrkantig tå passar det mesta medan den mer långsmala med ”pointed toe” blir mer festlig och elegant. Den riktigt tvära tån, carré, finns ofta på chelsea boots med lägre klack och passar bäst när du verkligen ser skorna utan klädesplagg som döljer. Korta byxor eller kanske en kort kjol.
Skoman säljer chelsea boots i flera olika material. Syntet, skinn, mocka, lack, präglat skinn (ofta reptilmönstrat). Syntetiskt skinn är relativt underhållsfria medan de i skinn behöver du underhålla för dom skall hålla länge och åldras snyggt. Grunden är att du håller dom rena från smuts och väta.

Chelsea bootsen är lite av en året runt sko. Vid kallare väderlek kan du använda en tunn ullstrumpa och en tunnare innersula i ull. På vår och sommar är det snyggt med mocka boots i en ljus färg och som passar riktigt bra till en kort jeanskjol.