• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

118 produkter

LOAFERS, EN LEGENDARISK SKOMODELL SOM PASSAR TILL DET MESTA.

Loafers för dam kommer alltid vara en klassiker. Designen är tidlös och elegant och passar alla årstider och många olika klädstilar. Du kommer alltid vara snyggt klädd i en loafer och du bär den bekväma, stilrena och eleganta till jobbet. Den klassiska looken är en loafer utan klack men vill du klä upp dig lite extra så ser en loafer med lite klack mer kvinnlig ut. Välj mellan helt släta modeller eller någon med spänne, tofs eller annat dekorativt inslag.

Penny loafern, som blev stor på 30-talet, kan man säga är ursprunget till den stora loafer trenden. Även om grunden är densamma finns det numer en stor variation beroende på material och färger. Under våren och sommaren passar kanske en ljusare i mocka eller slipat skinn eller nubuck.

Till hösten är det snyggt med klassiskt svarta eller i ett blankare material som polido eller lack.

Till vår och sommar brukar tunnare loafers passa kläderna bättre medan du vågar välja en med chunky sula rejält grov sula till hösten. En loafer i tunnare skinn eller mocka har en förmåga att töja sig när man går mycket och är varm om fötterna så tänk på att storleken måste sitta perfekt från början och inte vara för stora.