• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • Öppet köp i 30 dagar

12 produkter

KANNA

Kanna shoes, espadrillens spanska stjärna! Handgjorda exklusiva skor och espadriller. Hela tillverkningsprocessen sker i Murcia/ Spanien. Jute som är från växtriket är 100% naturmaterial. Vackert, hållbart men ganska svårarbetat. För att få det bästa resultatet krävs stort kunnande och tradition.

Kanna kombinerar hantverksskicklighet med innovation och strävan till produktutveckling. Sulkärnan i en kilklackad espradrill är ofta i ett hårdare mer stabilt material medan juteväven sys fast på utsidan för att få den traditionella medelhavsstilen.

Ovandelarna i en Kanna sko kan vara i olika material. Ekologisk bomull, nubuck, mocka eller skinn. Skinnen är naturgarvade, vilket är det finaste och mest naturvänliga tillverkningssättet. Innersulorna i Kanna är av finaste skinn för att få den där lyxiga känslan och utseende.

Kanna säljs i över 50 länder i världen men trots det kan du känna dig ganska unik när du går i ett par Kanna – det är inte alla som har upptäckt märket och inte heller förstår dess storhet.

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse på siten. Vill du veta mer kan du läsa allt om det här.

Cookiepolicy