• Snabb leverans!
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

7 produkter

KANNA

Kanna shoes, espadrillens spanska stjärna! Handgjorda exklusiva skor och espadriller. Hela tillverkningsprocessen sker i Murcia/ Spanien. Jute som är från växtriket är 100% naturmaterial. Vackert, hållbart men ganska svårarbetat. För att få det bästa resultatet krävs stort kunnande och tradition.

Kanna kombinerar hantverksskicklighet med innovation och strävan till produktutveckling. Sulkärnan i en kilklackad espradrill är ofta i ett hårdare mer stabilt material medan juteväven sys fast på utsidan för att få den traditionella medelhavsstilen.

Ovandelarna i en Kanna sko kan vara i olika material. Ekologisk bomull, nubuck, mocka eller skinn. Skinnen är naturgarvade, vilket är det finaste och mest naturvänliga tillverkningssättet. Innersulorna i Kanna är av finaste skinn för att få den där lyxiga känslan och utseende.

Kanna säljs i över 50 länder i världen men trots det kan du känna dig ganska unik när du går i ett par Kanna – det är inte alla som har upptäckt märket och inte heller förstår dess storhet.